Ərzaq: Yoqurt – 1 stəkan Yumurta – 3 ədəd Şəkər tozu – 0,7 stəkan Kərə yağı – 40 qr. Duru yağ – 2 x/q. Gavalı qurusu – 100 qr. Kişmiş – 100 qr. Qabartma tozu – 1 ədəd Un – 1,5 stəkan Hazırlanması: Quru meyvələri isti suda 5 dəqiqə saxlayıb, suyunu süzüb, dəsmalla qurutduqdan sonra üstünə azca un səp. Yumurtanın ağını sarısından ayır. Sarının üstünə şəkər tozu əlavə edib, mikserlə qarışdır. Üzərinə vanil, duru və kərə yağını töküb, qarışdırmağa davam et. Sonra yoqurtu tök. Mikserlə bir az çaldıqdan sonra un, qabartma tozu və quru meyvəni töküb, qaşıqla qarışdır. Kənarda yumurtanın ağını beze halına gələnə kimi qarışdırıb, xəmirə əlavə et. Qabı yağlayıb xəmiri tök, 180 dərəcədə bişir. Hazır olduqdan sonra üzərinə qənd tozu səp.