Xəmir üçün lazım olanlar : ilıq süd - 2 stəkan quru maya - 1 çay qaşığı duru yağ - 0.5 stəkan yumurta - 1 ədəd (üzəri üçün sarısı) şəkər tozu - 1 xörək qaşığı duz - 1/3 çay qaşığı aldığı qədər un İçlik üçün lazım olanlar : ət - 300 qram soğan - 1 ədəd pomidor - 2 ədəd aci bibər - 2 ədəd duz qara və qırmızı istiot Üzəri üçün lazım olanlar : yumurtanın sarısı - 1 ədəd süd - 3 xörək qaşığı Hazırlanma qaydası : Dərin bir qabda südə maya əlavə edib qarışdırırıq Digər xəmir üçün lazım olan ərzaqların hamısını yazılan ardıcıllıq ilə qarışdırırıq. Yumurtanın sarısını üzərinə çəkmək üçün ayırırıq. Hamısını qarışdırdıqdan sonra unu az-az əlavə edərək, çox bərk olmayan xəmir yoğururuq. Üstünü örtərək, 30-50 dəqiqə xəmirin gəlməsini gözləyirik. Bu arada əti çəkirik. Sürtgəcdən keçirilmiş pomidoru, xırda doğranmış bibərləri, duzu, istiotu ətin üzərinə əlavə edib qarışdırırıq. Tavaya azca yağ qoyub, ətli qarışığı bişiririk. Suyu çəkilən zaman götürmək lazımdır ki, ət qızarmasın, yarıbişmiş halda olması kifayətdir. Artıq xəmirin həcmi lazımi qədər artıb. Xəmiri kündələrə ayırırıq. Kündəni açacağımız dəzgahı azca yağlayırıq. Kündəni uzunsov formada yayırıq. İçlikdən 1-2 qaşıq üzərinə qoyuruq. 1-ci forma: kənarlarını üzərinə qatlayıb, uclarını əlimizlə bərkidirik. 2-ci forma: kənarda qalan hissəni iki əlimizlə, ətli hissəyədək fırlayarıq, uclarını yenə əlimizlə möhkəm bərkidirik. Yağlanmış listə düzürük. Ayırdığımız yumurta sarısının üzərinə südü əlavə edib qarışdırırq. Və qarışığı pidenin xəmir hissəsinə çəkirik, sobaya qoyaraq, 180 dərəcədə üzəri qızaranadək bişiririk. Pidelər artıq hazırdır. Nuş olsun!