Kakoslu və Şokaladlı Keks

Tarix: 21.11.2024, 16:26 Пожаловаться


Lazım olan ərzaqlar:
Yumurta-4 ədəd
Toz şəkər-1 stəkan
Bitki yağı-yarım stəkan
Süd-yarım stəkan
Kakos-yarım və ya 1 stəkan
Un-2 və ya 2,5 stəkan
Duru şokolad-yarım və ya 1 stəkan
Qabartma tozu-1 paket

Hazırlanma qaydası:
Keks qabını yağlayın. Yumurtaları mikserle çalın üzərinə toz şəkər əlavə edib çalmağa davam edin. Sırasıyla bitki yağı,süd,kakos və yavaş- yavaş unu əlavə edin. Dibinə çökməməsi üçün duru şokaladları yaxşıca unlayıb qatın. En sonda da qabartma tozunu əlavə edib,mikserin yavaş süretinde qarışdırın.175 dərəcəli sobada,içi bişənə qədər bişirin. Təxminən 40-45 dəqiqəyə hazır olacaqdır.

www.forbaku.net | by julik

Teq: keks

Mövzuya Oxşar Xəbərlər:
 
Şərh Sayı0 Bölmə: Mətbəx (Kulinariya) Baxış Sayı: 1727 Geri Qayıt
Siz sayta qeydiyyatsız daxil olmusunuz.
Xaiş olunur Qeydiyyatdan keçəsiniz və ya öz hesabınızla sayta daxil olun!
Paylaş:

Şərh Əlavə Et
Qeydiyyat Giriş

Sorğu

Все опросы Saytda hansı bölmələrə üstünlük verirsiniz?


Səs Sayı: 839

 
Sayğac
 
istifadəçilər tərəfindən yazılan xəbərlərə və sərhlərə görə Administrasiya heç bir məsuliyyət dasımır.
Yuxarı